Yabancı Dil ve Kültür Eğitimi Kursu Açılış Toplantısı

Trabzon Üniversitesi ve Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği protokolü çerçevesinde Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulumuz tarafından ilimizdeki öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik olarak yürütülecek olan İngilizce Dil ve Kültür Eğitimi Kursu açılış toplantısı yüksekokulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Servet ÇELİK projeye destekleri için Rektörümüz Prof. Dr. Emin ÂŞIKKUTLU'ya ve açılışa katılım ve katkılarından dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla ÇİMER'e, Fatih Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hikmet Yazıcı'ya, İl Millî Eğitim Müdürümüz Burak FETTAHOĞLU'na, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Şube Müdürü Ferhat DAVRAN'a, Ar-Ge Birimi Projeler Ekibi Üyeleri Fatma Zeynep ER ve Yasemin KARACA'ya, Yabancı Diller Yüksekokulumuz öğretim elemanlarımıza ve kursiyer öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür etti. Erasmus Akreditasyonu çerçevesinde Millî Eğitim ve üniversite işbirliğinin ilk örneği olan bu kurs ile yaklaşık olarak 2 aylık bir süre zarfında toplamda 120 saatlik bir program uygulanacak olup, 68 öğretmen ve okul yöneticisine sertifikalı bir eğitim hizmeti sunulacaktır.