Yabancı Diller Yüksekokulu

2022-2023 Muafiyet Sınavı Duyurusu (Yabancı Dil Dersi)

Ortak Zorunlu Yabancı Dil dersi muafiyet sınavı (yüz yüze) 06 Ekim Perşembe günü saat 17:00'da Fatih Eğitim Fakültesi A Blok'ta yapılacaktır. 
Başvuru duyurusunda da belirtildiği üzere, sadece 23.09.2022 Cuma günü 17:00'a kadar, Yabancı Dil (İngilizce - İngilizce Öğretmenliği Programı hariç), Yabancı Dil (Arapça - İlahiyat Programı Öğrencileri Hariç), Yabancı Dil (Fransızca) dillerinden usulüne uygun başvuru yapmış olan ve aşağıdaki listelerde isimleri olan adaylar sınava katılabileceklerdir. 
Usulüne uygun olmayan ve belirtilen tarih ve saatten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
Adayların sınava hangi dersliklerde gireceği saat 15:00'da A Blok girişinde ilan edilecektir. 

Muafiyet Sınavı Öğrenci Listesi (Arapça)

Muafiyet Sınavı Öğrenci Listesi (Fransızca)

Muafiyet Sınavı Öğrenci Listesi (İngilizce)

NOT: Ek yerleştirme ile gelen öğrencilerden yabancı dil muafiyet sınavına girmek isteyenler Yabancı Diller Yüksekokuluna 6 Ekim 2022 saat 17:00'da yapılacak olan muafiyet sınavına İngilizce/ Arapça/ Fransızca dilinden girmek istiyorum şeklinde dilekçe yazarak ve kayıt tarihlerini gösteren öğrenci belgesini de maillerine ekleyerek sınava başvuru yapabilirler. Sınava başvuru için öğrencilerimiz dilekçe ve öğrenci belgelerini 6 Ekim Saat 10:00'a kadar  trbuniyabancidillerbolumu@gmail.com adresine mail atabilirler.

Menüyü Kapat