Seminer: "Higher Education in UK: MA and PhD Programs-Future Collaboration and Opportunities"

Yabancı Diller Yüksekokulumuz ve Fatih Eğitim Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün, Ordu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ile iş birliğinde organize ettiği ve Southampton Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ying ZHENG'in konuşmacı olarak katıldığı "Higher Education in UK: MA and PhD Programs-Future Collaboration and Oppurtunities" adlı seminer 2 Nisan Salı saat 13.00'de Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi ile akademisyen katılım sağladı. Etkinlik sonunda Dr. Zheng'e ve Ordu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Turgay HAN'a Müdürümüz Doç. Dr. Servet ÇELİK tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

İlgili Resimler