"Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı II" projesi protokolü imzalandı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Üniversitesi arasında "Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi II" protokolü imzalandı. Trabzon Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Sayın H. Burak Fettahoğlu ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Servet Çelik katıldılar.

Protokolü imzalanan "Trabzon Erasmus Akreditasyon Yabancı Dil ve Kültür Programı II" projesi kapsamında konsorsiyum üyesi kurumlarımızdaki katılımcı öğretmen ve öğrencilerin yurtdışı faaliyetlerine katılmadan önce yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi ve yurtdışı faaliyetlerinden en verimli şekilde faydalanabilmeleri amaçlanmaktadır. Yabancı Diller Yüksekokulumuzda görev yapan öğretim elemanları tarafından verilecek olan bu eğitimler ile öğretmen ve öğrenci katılımcılara yabancı dil ve kültürlerarası iletişim becerileri konularında eğitimler verilecektir.