Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile ‘Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi" Protokolü

Üniversitemiz ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi" protokolü imzalandı. Trabzon Üniversitesi Rektörlük Binasında gerçekleştirilen törene, rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKKUTLU ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETTAHOĞLU katıldılar.

Protokol kapsamında yabancı dil ve kültür eğitimine yönelik AR-GE faaliyetleri gerçekleştirilecek olup; Yüksekokulumuz bünyesindeki öğretim elemanları tarafından İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı konsorsiyum üyesi kurumlardaki öğretmen ve öğrencilere Erasmus programı kapsamında yurtdışı faaliyetlerine katılmadan önce İngilizce ve Kültürlerarası İletişim becerilerine yönelik dersler verilecektir.