TRU YDO Mesleki Gelişim Eğitimi Çevirimiçi Olarak Gerçekleşti

Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Batum Devlet Denizcilik Akademisi Yabancı Diller Bölümü akademik ve davetli personeli için mesleki gelişim eğitimi düzenlendi. Eğitim, Trabzon Üniversitesi ile Batum Devlet Denizcilik Akademisi arasındaki iş birliği çerçevesinde gerçekleştirildi.
Açılış konuşmaları Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Servet Çelik ve Batum Devlet Denizcilik Akademisi Bölüm Başkanı Doçent Dr. Tamar Dolidze tarafından yapıldı. Eğitim kapsamında, Yüksekokul öğretim elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Sevcan Bayraktar Çepni “Flipgrid: Transforming EFL Speaking Class in the 21st Century”, Öğr. Gör. Şadıman Hunutlu “Using Padlet as a Technological Tool for Development of Students' Writing Skills”, Öğr. Gör. Emrullah Ay “Using Subtitling to Improve Listening Comprehension of Students” ve Öğr. Gör. Yıldıray Kurnaz "Intercultural Communicative Competence and English as Lingua Franca” başlıklı eğitimleri gerçekleştirdiler.