YDYO Yöneticileri Toplantısı’na Üniversitemizden Yöneticilerimiz Katıldı

15.'si düzenlenen YDYO Yöneticileri Toplantısı bu yıl Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda, yükseköğretim seviyesinde yabancı dil eğitimi ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Yükseköğretim kurumlarındaki yabancı dil eğitiminin geliştirilmesine yönelik önemli bir platform olan toplantıya, Yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Servet Çelik ve Yüksekokul müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bilal KARACA katıldı.

Toplantıda, yabancı dil öğretimindeki zorluklar ve çözüm önerileri masaya yatırılarak Yükseköğretim kurumlarının yabancı dil eğitimindeki rolü ve sorumlulukları tartışıldı.

Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, yabancı dil öğretimindeki kaliteyi artırmak ve öğrencilerimizin uluslararası alanda rekabet edebilirliğini güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İlgili Resimler