İngilizce Dil ve Kültür Eğitimi Kursu Tamamlandı

Trabzon Üniversitesi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi II" protokolü kapsamında Yüksekokulumuz tarafından ikincisi düzenlenen İngilizce Dil ve Kültür Eğitimi Kursu yapılan kurs sonu sınavı ile tamamlanmıştır.

Kursumuzun tüm katılımcı öğretmenlere faydalı olmasını temenni eder, projede desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'ya ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Servet Çelik'e, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Evren GÖRMÜŞ’e, Şube Müdürü Sayın Serkan HARPUT'a ve eğitim sürecine katkı sağlayan Yüksekokulumuz personelleri Dr. Öğr. Üyesi. Veysel İŞÇİ’ye, Öğr. Gör. Yıldıray KURNAZ’a ve Öğr. Gör. Neslihan KELEŞ’e teşekkürlerimizi sunarız.

İlgili Resimler