"Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi 2" Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Trabzon Erasmus Akreditasyonu "Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi” kapsamında bu yıl 2. gerçekleştirilecek olan İngilizce Dil ve Kültür Eğitimi Kursunun açılışı 04.03.2023 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Servet Çelik, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karaca ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Şube Müdürü Ferhat Davran'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda görev yapan öğretim elemanları tarafından yürütülecek olan toplam 120 saatlik A1 düzeyindeki eğitim ile 78 okul idarecisi ve öğretmenin yurtdışı faaliyetlerine katılmadan önce İngilizce becerilerinin geliştirilmesi ve yurtdışı faaliyetlerinden en verimli şekilde faydalanabilmeleri amaçlanmaktadır.