2022-2023 Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı Sonuçları

Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı ve Ön lisans-Lisans Düzeyi Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi gereği, sınavdan 60 ve üzeri not alan öğrenciler Ortak Zorunlu Yabancı Dil dersinden muaf sayılacaklardır.

Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı ve Ön lisans-Lisans Düzeyi Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi ile Ders Muafiyet ve Uyum İşlemeleri Yönergesi maddelerinde belirtilen gerekliliklere aykırı durumda bulunan öğrenciler, sınavdan başarılı olsalar dahi Ortak Zorunlu Yabancı Dil dersinden muaf sayılmayacaklardır.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler, sonuçların ilanından itibaren beş (5) iş günü içerisinde, itirazlarını içeren ıslak imzalı dilekçe ile yabancidiller@trabzon.edu.tr adresinden itirazlarını iletebilirler.

Yabancı Dil (İngilizce)

Yabancı Dil (Fransızca)